Vi modtager
​MobilePay

Leje af minigraver fra 1.100 til 3.500 kg.

PVS Maskinudlejning tilbyder leje af minigraver til private og erhverv og til alle slags formål. Vi har i det hele taget et stort udvalg af byggemaskiner, og uanset om det er en sav, en betonblander, en sømpistol, en vibrationsstamper eller en minigraver, så kan du leje af os.

Ved leje af en minigraver er det vigtigste naturligvis, at minigraveren fungerer 100 procent optimalt, og derfor vi sørger vi for en løbende vedligeholdelse af alle vores maskiner - både i forhold til lovgivningen og anvisning fra producenterne

Vi tilbyder to minigraver varianter

​Vi har en bred vifte af maskiner og i forhold til udlejningen af minigraver tilbyder vi to varianter. Den ene er på 1.100 kg og den anden er på 3.500 kg.

​Det siger sig selv, at jo tungere den er, jo mere kan den bære. Dertil kommer, at du ved leje af minigraver også kan vælge imellem skovle i alle størrelser. Vi har stort set alle størrelser, og derved kan minigraverne bruges til en lang række ganske forskellige formål.

Ved leje af minigraver får du grundig instruktion

​Når du har bestilt leje af minigraver, kan du vælge af afhente den hos PVS Maskinudlejning, vi kan også så leverer og afhente den, mod en merbetaling. 

Hvis der kommer driftstop undervejs, kommer vi naturligvis ud for at servicere den.


​Kontakt PVS Maskinudlejning i Odder, nær Skanderborg og Malling hvis du ønsker at leje en minigraver. Du kan ringe på telefon 26 11 67 05/ 20 21 67 05 eller skrive til pvs.vvs@mail.dk.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Se hvad vi kan tilbyde dig

Vi har et bredt udvalg af maskiner, som vil klare enhver opgave

Liftudlejning

Når du lejer en lift hos PVS Maskinudlejning, sikrer du dig samtidig en udstrakt service.

Vi kan levere liften på det aftalte sted, når du har brug for den.

Derudover udfører vi eventuel service på stedet og henter naturligvis liften igen, når du er færdig med den.

Maskinudlejning

Vi vedligeholder alle vores maskiner efter producenternes forskrifter.

Hvilket er din garanti for, at du altid får en velfungerende maskine, som kan udføre det stykke arbejde, du har lejet den til

Kontakt os med det samme hvis du står og mangler en maskine.

Minigraver

Hos PVS Maskinudlejning dækker vi hullet i din værktøjssamling, hvad enten det er til private eller erhverv.

Skulle du mangle en maskine, du ikke kan finde i vores sortiment, så hører vi meget gerne fra dig alligevel, for så vil vi forsøge at skaffe den.

Dit behov er vores mission.